Добре дошли в нашия магазин!

Новини

Лятно намаление

Дата: 06 Авг 2017

Не пропускайте голямото ни лятно намаление: 50% за много от боите и 25% за различни модели предмети за декорация и шаблони!

Нови коледни шаблончета

Дата: 30 Окт 2016

Допълнихме гамата шаблни на Smile Arty с нови коледни фигурални и фонови мотиви. Ще ги откриете ето тук.

Дървени кутии за вино

Дата: 20 Окт 2016

Най-харесвани от дървените ни заготовки се оказаха кутиите за вино - може би защото са чудесен "мъжки" подарък. Разгледате ги тук.

Нова кутийка от MDF

Дата: 09 Фев 2016

Нова кутийка от MDF, чудесна основа за декупаж на четвърт салфетка с размер 25х25 см. Стеничките на кутийката са с размер 12.5х12.5 см. Капачето е с по-голяма дебелина и заоблени ъгли. Кутийката е подходяща за лакомства, накити и дребни сувенирчета. Можете да я видите ТУК.

Нови цветове бои

Дата: 07 Яну 2016

Вече предлагаме богата гама матови бои на водна основа с марка Smile Arty  от 100 мл. Всички са с прекрасни цветове и отлична покривност. Разгледайте ги в категория "Бои на водна основа"

Коледно намаление

Дата: 14 Дек 2015

Възползвайте се от коледното ни намаление на голям брой продукти при поръчки от онлайн магазина ни. Само от 14 до 19 декември!

Нови продукти за декупаж

Дата: 20 Сеп 2015

Новите ни боички, лепила и медиуми, краклета, патини и пигменти с марка Smile Arty са вече в магазина. Опитайте восъчните ни бои за свещи - съвсем нов продукт в няколко цвята!

Smile Arty в предаването "На кафе"

Дата: 28 Апр 2015

На 27 април по покана на предаването "На кафе" по Нова телевизия направихме демонстрация на техниката Ебру (рисуване по вода). Посетете ни в YouTube, за научите повече за това древно изкуство. Още информация за Ебру ще откриете и в рубриката ни "Какво е?"

На гости на Хоби Магазин Цвети Дар в Кърджали

Дата: 08 Фев 2015

На 7 февруари Гери от Смайл Арти проведе работилничка по Ебру техника (рисуване по вода) и презентация на материалите на Каденс в Кърджали. Домакин на събитието беше нашият партньор Цветелина Попанастасова. За гостите денят беше изпълнен с много интересни демонстрации, нови умения и усмивки, а за нас - с удоволствие от срещата с тези прекрасни момичета и от добре свършената работа. Разгледайте снимки на страничката ни във Фейсбук: На гости на Хоби магазин Цвети Дар.

Нови шаблони на СМАЙЛ АРТИ

Дата: 14 Окт 2014

Първата колекция шаблони с марка Смайл Арти е вече в магазина! Разгледайте я в категория "Шаблони СМАЙЛ АРТИ"!

«1 2 3» Страница 1 от 3

Всички права запазени.

© 2014 АКВАМОНТ ООД